úterý 20. října 2015

Další týden v USA - New York na Floridě, laryngitida a samozřejmě běhání

Máme za sebou další týden na Floridě. Jaký byl a co jsme dělali?

Přijeli za námi na návštěvu Vikiho bratranec Martin s dcerou Amálkou a všichni společně jsme užívali koupání v bazénu a v moři. Viktorek s Amálkou byli úplně sladcí. Krásně si spolu hráli a večer se dívali na pohádky tak, že Amálka mu ležela na rameni, objímali se a anglicko - česky si povídali :-)



Pak bohužel Peťulka dostal laryngitidu, takže jsme se rozdělili. Já jsem byla s ním doma a kolem domu, aby nechodil na sluníčko a chlapi s dětmi byli na projížďce lodí nebo na pláži dívat se na západ slunce. 



S Martinem je to pro nás vždy výlet do budoucnosti, takže posloucháme, co zrovna frčí v New Yorku a pak čekáme, co všechno a kdy přijde i k nám. Zaujalo mě například, že jedna maminka od Amálčiny spolužačky píše blog a bude teď s celou rodinou půl roku zadarmo cestovat po resortech na Filipínách a psát o nich. Je to blog Hellobee.com :-)
Pro něj je to naopak návrat do minulosti a může s námi vzpomínat na české jídlo, filmy, dětství v devadesátých letech. Prostě všechno, co tak úplně nejde, když je vaše manželka Američanka. Poslední večer jsme u druhé láhve vína začali plánovat. Oba běháme. On ještě nikdy neběžel maraton. Bydlí v New Yorku.... Co jsme asi tak mohli vymyslet? :-D

Druhý den nám Newyorčani odjeli domů, my jsme vrátili tuto červenou krasavici a náš život se vrátil do starých kolejí :-)



Viktorek chodí na tři dopoledne v týdnu do školky. Viki pracuje. Já s Peťulkou se projíždíme na kole, chodíme na prolízačky nebo na pláž. A samozřejmě běhám :-)



říkala jsem, že to tričko teď budu nosit pořád


opravdu pořád :-D


A na závěr jedna fotka jako důkaz toho, že tričko někdy sundám a obleču si něco jiného. Moje první fotka outfitu :-D Nebojte, už to nebudu dělat :-D




Mějte se hezky :-)

A.

8 komentářů:

  1. poslední fotka.... mooooc slušííííí :-)
    Vavřa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Ty šaty jsem koupila na Tenerife na tržnici a je to moje nejoblíbenější oblečení tohoto léta/podzimu :-)

      Vymazat
  2. To červené fáro Ti náramne slušííí :) A je velká škoda, že nebude viac fotiek Teba v outfitoch...sluší moc! Ten cardigan je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Cardigan je Roxy a mám ho strašně ráda :-) Ale zůstanu u fotek z běhání nebo kola :-)

      Vymazat
  3. Nemoci bych zrusila! :( A doufam, ze Te vylosujou :-p Joo a slusi Ti to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Clovece, cim dyl tam jsi, tim vic americky vypadas :) Kdy se vracite? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D děkuju. Tady lidi tipují, že jsem ze Švédska. Vracíme se 4.listopadu, už se nám to krátí :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře. Moc si jich vážím.