pátek 11. září 2015

Ohlédnutí za Mattoni Free Run během pro Lukáška

Běh pro Lukáška je za námi. A myslím, že velice úspěšně za námi. 


Mattoni Freerun - pořádal běh pro Lukáška, v Komenského sadech - Ostrava, ve čtvrtek 10.9.2015. Celá akce byla pořádána s myšlenkou podpořit během našeho syna Lukáška. Trasa měřila 5km a běžci si sami zvolili jakou částkou podpoří Lukáška na další rehabilitaci KLIM-THERAPY v lázních Klimkovice, celková částka je nádherná 13.523,- Kč. 
Akce byla velice vydařená i když počasí nám moc nepřálo, ale běžců, přišlo spousta, což bylo nádherné vidět. 
Na začátku běhu, také proběhla dražba - dražil se dort, který na tuto akci upekla paní Silvie Gjikolli děkujeme.
S dojetím děkujeme všem organizátorům a zúčastněným.
Moc si vaší podpory a finančního daru vážíme. Lukášek, Marcela a Petr Jendrulkovi


Mě samotnou napadá ke včerejšímu běhu spousta myšlenek a mísí se ve mě různé pocity. Nevím ale, jestli bych to všechno uměla napsat tak, aby to nevyznělo pateticky nebo hloupě. 

Tak to radši nebudu dělat a napíšu jenom o tom, že na můj vkus jsme my pořadatelé udělali příliš mnoho chyb. Dělali jsme to poprvé, ale s o to větším nadšením :-) A o tom, jak obrovskou radost mám z toho, že jste vy všichni přišli. Něktěří jste neměli čas nebo si netroufli běžet, ale přišli jste a přispěli. O tom, jak je úžasné, že Silva věnovala do dražby dort. O tom, jak jsem ráda, že s námi běželi rodiče s kočárkem, psi, zkušení výborní běžci i úplní začátečníci, Báječné ženy v běhu, pekařky dortů, Černé plíce, paní starostka našeho městského obvodu a její tisková mluvčí, maminky od nás ze školky, naši kamarádi, známí a rodinní příslušníci, prostě vy všichni! A bylo nás téměř 70!

Bylo to fajn a přesto, že jsme běželi v dešti nechyběly vtípky a dobrá nálada. Na závěr přidávám úsměvnou historku, která si myslím včerejší běh pěkně vystihuje. Jedna z běžkyň míjela skupinku pobudů a jeden z nich na ni volal: "Další taková, co běhá, aby měla lepší postavu." A ona pohotově zareagovala: "My tady neběháme kvůli postavě, ale pro dobrou věc ty .......!!!" Místo teček doplňte jednu typicky ostravskou nadávku na ch a ty vykřičníky asi taky většina Ostraváků ví, co znamenají :-D

















Mějte se krásně :-) 

Běhu a obzvlášť běhu pro dobrou věc zdar :-)

A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře. Moc si jich vážím.