úterý 3. listopadu 2015

Poslední dva týdny na Floridě, Seaworld, Halloween a každodenní rozhodování

Tak už jsme na úplném konci, balíme a letíme dnes domů.  Ale ještě než odjedeme, mám pro vás fotky z posledních dvou týdnů v Americe :-)

Seaworld v Orlandu
Když jsem tam byla před třemi lety poprvé, řekla jsem, že už tam nikdy v životě nepůjdu. Ale čas obrousil negativní vzpomínky, já už jsem si pamatovala jenom to hezké a vyrazili jsme. Tentokrát bylo míň lidí a nebylo takové horko, což bylo fajn. Sice nemám moc ráda ten do očí bijící konzum, předražené suvenýry na každém kroku a celkový pocit, že jsme v plastovém městě, ale ty show s kosatkami a delfíny za to stojí. Bylo to krásné a klukům se to moc líbilo.


v první řadě jsou Viki s Viktorkem







Halloween
To je parádní svátek, děti v maskách a spousta čokolády :-) Šli jsme s klukama na "trick or treat" do kempu u pláže a potom do Siesta Key Village, malého centra našeho ostrova.







A tak jako vždy jsme čas trávili na prolízačkách a procházkou dobrodružným lesem (parkem) :-) "Maminko, hlavně dávej pozor, ať nám Peťulku nesežere aligátor. To bych nechtěl."




Každé ráno jsem řešila jestli kolo nebo běhání? Běhat budu celou zimu, jdu na kolo. No jo, ale budu běhat v zimě a ne po pláži a ráno bude smog.... Jdu radši běhat. Závažná životní otázka :-D




A na závěr jsem znovu neodolala a vyfotila se u zrcadla :-D Tyhle šaty Roxy miluju, lehké, vzdušné, perfektní :-) Taška - Steve Madden, boty - Olu Kai, svetr - Roxy




Mějte se krásně :-) 

A. 





















2 komentáře:

  1. Strašne Ti to v šatách sluší :) Krásne fotky zo Sea worldu, tie kosatky s delfínami museli byť úžasné :) Šťastnú cestu domov Vám prajem. Inak nemala si, ako to už u báb býva, víc vecí na pobalenie než keď si tam došla? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ráda je nosím :-) Jasně, že mám víc věcí než jsem přivezla :-) Schválně jsem vezla minimum věcí, abych tady mohla nakupovat :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře. Moc si jich vážím.