pondělí 27. července 2015

Nová část blogu - "zábava s dětmi"

Dnešním dnem vzniká na blogu nová rubrika, kterou jsem nazvala "Zábava s dětmi". Chtěla bych vám ukázat, na jaká dětská hřiště chodíme s klukama a jaké se nám líbí herny. Už jsem několikrát psala, že jsem turista a ráda objevuju nové trasy na běhání.  No a při běhání jsem našla spoustu různých dětských hřišť. Je jasné, že stejně člověk vždycky stráví nejvíc času na hřišti, které má nejblíž u domu, ale hodí se mít v záloze i nějaké jiné. Třeba když se Viktorkovi nechce jít ven a řeknu mu "Půjdeme na hřiště, kde jsme ještě nikdy nebyli", je oblečený raz dva a stojí u dveří. Některá hřiště se nám hodí jako cíl cesty na kole, některá jsou fajn jako cíl, když jdu běhat a Viki chce jít se mnou v kočáru a některá jsou daleko a jedeme tam autem jenom proto, že se nám líbí. A v poslední řadě to cestování po dětských hřištích dělám i kvůli sobě, protože je to změna a mě samotnou nebaví chodit pořád dokola na to jedno stejné hřiště.

Dlouho jsem přemýšlela, jestli sem na blog psát o dětských hřištích, jestli to není úplně jiný směr blogu než jsem začala a hlavně jestli vás to bude zajímat. Podtitul blogu ale zní ze života běhající mámy a proto si myslím, že ta dětská hřiště nejsou úplně mimo. A taky mi bylo líto té spousty fotek dětských hřišť, které se mi nasbíraly v telefonu :-) Nejhorší, co se může stát je, že to nikdo nebude číst a celou rubriku můžu v klidu zrušit :-) 

Fotky hřišť budu dávat taky na facebook a instagram pod hashtagy #kamsdetmi a #detskehriste, tak můžete sledovat i tam. A pokud ještě nesledujete mě, tak šup šup :-) na instagramu @utikej_mami_utikej a na facebooku https://www.facebook.com/utikejmamiutikej

Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli se vám hřiště líbí, nelíbí a nebo je vám to jedno, že o hřištích píšu. 

2 komentáře:

  1. Ja síce detičky nemám, ale rada si prečítam každý Tvoj príspevok, takže rušiť nebudeš nič :) Objavovaniu nových možností dávam palec hore!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře. Moc si jich vážím.