středa 29. července 2015

Dětské hřiště "kde jsi mami běžela ten maraton"

Minulý týden jsme byli v Království železnic v Praze na Smíchově. Do večera bylo ještě spousta času, tak jsme s Viktorkem vymysleli, že půjdeme na hřiště, kde jsme ještě nebyli. Přišli jsme k Vltavě a on mi  říká: "Mami, tady to znám, tady jsi přece běžela ten závod maraton." No jo no, měl pravdu :-)

Dětské hřiště je rozděleno na dvě části - pro menší a větší děti a mezi těmito částmi je kavárna. Vedle dětského hřiště je skate park a hřiště na HÁZENOU s umělým povrchem a taky sestavy na cvičení pro dospělé. Ty jsem bohužel nevyfotila, protože na nich zrovna cvičili mladí, krásní, svalnatí muži, tak mi to bylo blbé :-)

město: Praha

adresa: Dětské hřiště Aréna, Hořejší nábřeží, Praha 5, Smíchov

fotogalerie:








4 komentáře:

  1. Bety to si snáď robíš srandu? Ty si NEvyfotila krásne, mladé, svalnaté muže? Ani pro nás..čtenářky ??? :) Sakra!! A ja by som sa tak rada pokochala .. :-D hehe nevadíííí ...snad příšte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D tak já se zkusím polepšit a příště někoho vyfotím

      Vymazat
  2. maximálně souhlasím s Aňou, první velký nedostatek na tvém blogu :-):-D blog totiž nečtou jen mámy malých dětí :-P takže do píště, polepšit, přitáhneš každopádně další čtenářky..... :-D :-D
    Vavřa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D ženské vy mi dáváte. Nedostatky se pokusím napravit :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře. Moc si jich vážím.